Weer bijna in NL! - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Vanessa Donk - WaarBenJij.nu Weer bijna in NL! - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Vanessa Donk - WaarBenJij.nu

Weer bijna in NL!

Door: Vanessa

Blijf op de hoogte en volg Vanessa

28 Juli 2007 | Verenigde Staten, Chicago

Hi-
bedacht me net dat ik over 3 weken alweer naar NL vlieg, heb er zin in! Kan niet wachten om iedereen weer te zien; hebben een super weekend voor de boeg met de meiden, Marielle die gaat trouwen en nog veel meer leuks!

Tony is er de 31e en die zaterdag (de 1e) gaan we naar een Feyenoord wedstrijd, mocht er iemand zin hebben om mee te gaan...

En dan natuurlijk Stobbe, Miep, of is het tegenwoordig de Skihut?? Hihi, hoe was Zomercarnaval?!

Kel, we moeten een filmavondje inplannen, en Am, deze keer Rotterdam of Tilburg? Misschien een hapje eten met Edwin en Tony in jullie stad?

Dit weekend rustig aan, gister een baseball wedstrijd (en de white sox wonnen voor de verandering ook eens ;-) )vanavond wat street festivals en morgen een familie etentje...

Tot snel!!

Liefs,
Vanes

• 28 Juli 2007 - 21:29

Sep En As:

Vind het echt leuk zo wat van je ( en je kersverse echtgenoot natuurlijk) te horen. Ik hoop dat we je ook nog zullen zien als je hier bent, want wij zijn op vakantie als je hier aankomt. 13/8 tot 28/8 op Kreta. Daarbij zie ik dat je al een aarig volle agenda hebt. Mocht het niet lukken je persoonlijk nog even te feliciteren dan wachten we gewoon tot we je de volgende keer zien. In ieder geval van ons een geweldige tijd toegewenst.

kusjes Sep en As ( en natuurlijk ook van Danny, Jerry en Joyce)

• 29 Juli 2007 - 09:10

Pa En Ma:

Wij zijn ook al aan het aftellen. Het wordt wel een keer tijd dat we je zien en niet allen horen of lezen. Je bent tenslotte al weer een kleine 7 maanden weg. Veel plezier nog in verweggistan en tot snel.

• 29 Juli 2007 - 17:48

Simone:

Hello Darlings,

Heerlijk om te horen dat jullie weer snel hierheen komen. Ik hoop dat jullie ook lekker weer meenemen. IK BEN NET TERUG UIT SPANJE EN HET WEER HIER IS NIKS. Vandaar dat ik ook ff niet gemaild heb want we zaten nogal afgelegen zonder internet. Morgen weer aan de slag. Als jullie hier zijn gaan we lekker lunchen of uiteten of gewoon allebei. En ff alle foto's doornemen.

Mail van de week weer wat langer met alle ontwikkelingen.
    Dikke kus vanuit regenachtig Schiedam
    xxxxxxxxxxxx

• 30 Juli 2007 - 19:11

Wil En Rob:

Hartstikke leuk jullie berichtjes te lezen. Zijn ook benieuwd naar je mannetje. We zien elkaar toch wel als je hier bent. Neef Remco was ook in New York en heeft Justin ten huwelijk gevraagd op het Empire Stat Building op zijn knietjes met een ring zij stomverbaasd en wij ook ik dacht die trouwen nooit. Voor de vorm, volgend jaar. Ik ben benieuwd. Zien ullie gauw groetjes

• 10 Augustus 2007 - 07:36

Amber:

Deze keer een lunch in jouw stad,
    de volgende keer een weekendje in mijn stad!
    Kus