Rijbewijs!!
Door: Vanessa
Blijf op de hoogte en volg Vanessa
04 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Chicago
Eerst m'n permit opgehaald na de theorie test, daarna gaan rijden met Tony (dat is het oefenen, komt geen instructor aan te pas!) in zijn auto (die toch iets grote is dan de Nissan Micra ;-)) en dat waren de voorbereidingen!
Vanmorgen met Tony vertrokken om af te rijden (jaja, hete hele proces moest weer opniew..) en was 'n eitje! Papieren afgegeven, nog geen 10 minuten gereden en ik kon m'n rijbewijs ophalen!!
Nu maar hopen dat de interviews met Hotel 71 en de immigratie mensen volgende week net zo makkelijk gaan, ben ik helemaal tevreden ;-)
Tot over 2 weken!
05 Augustus 2007 - 06:52
Pa En Ma :
Tuurlijk Vanes. Volgende week gaat net zo makkelijk. Vergeet alleen niet je NL rijbewijs op tijd te verlengen. Altijd makkelijk. Maar in ieder geval gefeliciteerd met je US rijbewijs. -
06 Augustus 2007 - 15:37
Simone:
Gefeliciteerd!!!!!!!!!
Ik ben trots op je maar ben blij dat ze het hier niet zo doen. Niks tegen jou hoor!! Ik ben gister nog op het strand geweest met je overburen Michel en Corina. Ja ja hoe kan dat nu weer. Veel te vertellen dus kom maar snel hoe laat land je en word je opgehaald?
Ga maar lekker autorijden en tuurlijk gaan ze niet moeilijk doen bij jou, wie geloof jou nou niet?
Dikke kus -
08 Augustus 2007 - 06:37
Pino:
Hoi lief vriendinnetje!!!!
Gefeliciteerd!!!
Ik heb zo'n zin om je te zien!!!
Heel veel succes met je intervieuws en tot snel!!!
Sorry dat je weinig van me hoort maar heb inmiddels weer werk weken van 70 uur!! (personeelstekort!!)
Love you en tot snel!!!! xxxxxxxxxxxxxx -
10 Augustus 2007 - 07:33
Amber:
Gefeliciteerd met je rijbewijs!!!!!!
Beso