Drive In ;-)
Door: Vanessa
Blijf op de hoogte en volg Vanessa
11 Augustus 2007 | Verenigde Staten, Chicago
fijn weekend allemaal!
Het is nu zaterdagochtend, doen het even lekker rustig aan voor we weer op pad gaan. Vandaag gaan we naar Evanston, eens kijken wat er daar allemaal te beleven is...Vanavond naar het Taylor Street festival in Little Italy, goed eten en Italiaans ijs, hmm!!
Zijn gister naar een echte drive in geweest, Bourne Ultimatum gezien. Film was super en de drive in was ook echt leuk, iedereen op, in of naast hun auto beetje film kijken ;-) Van de week ook Waitress gezien met Keri Russell, aanrader!
Volgende week rond deze tijd ben ik m'n koffer aan het inpakken...tot snel!
Vanes
11 Augustus 2007 - 18:44
Simone:
Ziet er supergaaf uit, moeten ze hier ook doen. Heerlijk italiaans ijs. Ik ga me zo overgeven aan een bak Ben & Yerry's. Wel weer gezellig dat je hierheen komt en hopelijk hebben we mooi weer kunnen we lekker tot laat buiten een roseetje doen. Kus -
12 Augustus 2007 - 07:21
Pa En Ma:
Sorry dat we niet wat eerder reageerde maar je moeder moest en zou dit weekend de huiskamer witten. Dit is ook weer een van de eerste weekeinden dat het een beetje behoorlijk weer is. En je weet dan is het een beetje een zooitje hier. Je hoort het wij genieten hier ook volop van de zomer. Uiteraard gefeliciteerd met je Green card. Tot snel. -
13 Augustus 2007 - 09:17
Karen:
Wat heerlijk als in de film! Ikke wil ook! -
14 Augustus 2007 - 12:10
Amber:
Dat heb ik altijd al een keer willen doen!!!
beso