Aan het werk... - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Vanessa Donk - WaarBenJij.nu Aan het werk... - Reisverslag uit Chicago, Verenigde Staten van Vanessa Donk - WaarBenJij.nu

Aan het werk...

Door: Vanessa

Blijf op de hoogte en volg Vanessa

01 Oktober 2007 | Verenigde Staten, Chicago

Hi,
het is nu maandag de 1e en ben vandaag en morgen lekker vrij! De 2 weken training zitten er nu op, woensdag werk ik mijn eerste solo manager dienst, spannend! Hihi, vind het echt super om weer terug aan het werk te zijn, en m'n voetjes wennen gelukkig ook al aardig...

Heb net ook de laatste dingetjes geplanned en geboekt vor de huwelijksreis volgend jaar, Hawaii here we come! We gaa een paar dagen naar Kauai, da een paar naar Maui en de laatse dag gaan we naar Oahu. Heb er nu al zin in, het duurt nog 7 maanden!

Over de bruiloft gesproken, moeders herinnerde mij eraan iedereen die volgend jaar naar de bruiloft komt te vertellen dat je paspoort nog 6 maanden na de terugreis geldig moet zijn (reminder!). En laat het me weten als ik ergens mee kan helpen!

Nou, ik ga even lekker relaxen en genieten van m'n vrije dag ;-)

Liefs,

Vanes

• 02 Oktober 2007 - 07:39

Karen:

Dag lieverd!

Leuk dat je weer lekker echt aan t werk kan. Ben nu alweer 2 weken bezig met mn stage en t went aardig. Was eerst nog n beetje druk met 2 baantjes en n studie, maar AIESEC is per 1 oktober afgelopen.

Het is dat n huwelijksreis echt iets voor met zn tweetjes is... had graag meegegaan! Haha. Wat zijn eigenlijk jullie plannen voor Oud & Nieuw?

Tot snel! x

• 02 Oktober 2007 - 09:09

Tosti Dora:

zozo mevrouw de manager.
    Wat leuk jullie huwelijksreis naar Hawai.Super.

Groetjes van ons allen dikke kus
    de buurtjes

• 02 Oktober 2007 - 11:16

Amber:

Hey chica!!
    Hawaii!!!!!!!!!!
    Wat onzettende gaaf.......
    Fijn dat de voetjes al weer wat wennen..
    kus

• 02 Oktober 2007 - 16:46

Pa En Ma:

Succes als "solo" manager. Geniet van je vrije dagen kunnen je voeten weer een beetje bijkomen. Leuke foto's. Hier gaat alles z'n gangetje. Groeten aan Tony.

• 06 Oktober 2007 - 03:55

Kelly:

hey vanessa and tony!
    I am back from inner mongolia and I survived!
    hawaii will be GREAT AWESOME AMAZING
    maybe we should all go!